Internet

De 5 leukste browser spelletjes voor op je pc

De 5 leukste browser spelletjes voor op je pc

Online gaming wordt met de dag mee populairder. De gaming branche levert ruim 140 miljard euro op per jaar, waarvan een groot deel van de spelletjes online gespeeld wordt via een browser op een computer. Tegenwoordig hoef je niets te downloaden om spelletjes te spelen; je kunt direct beginnen met spelen. Wil je weten welke de 5 leukste browser spelletjes zijn voor je pc? Dan moet je doorgaan met lezen.

1.    Online Roulette

Eén van de meest populaire games die dagelijks door miljoenen gebruikers wordt gespeeld is online roulette. Het gaat namelijk om een spannend klassiek spel die je zo kunt spelen vanuit je browser. Je kunt je urenlang vermaken met dit welbekend spel. Je kunt op pixel art games op zoek gaan naar de beste online games van het moment. Een tip: neem alle speltips goed door zodat je precies weet wat het doel van het spel is en welke strategieën je kunt gebruiken.

2.    DOOM

Ook DOOM is een klassieker die al jarenlang bekend staat als een spannend spel. We hebben het hier over een ‘first-person’ shooter game waarbij je met verschillende soorten wapens rondloopt in constructies en allerlei taken moet uitvoeren. In je browser kun je tegenwoordig de modern versie van DOOM spelen; het origineel spel heeft namelijk een update gekend een aantal jaar terug.

3.    Goodgame Big Farm

Boerderij-liefhebbers opgelet: bij dit strategisch spel moet je als farmer je eigen boerderij bouwen en blijven verbeteren. Je kunt dieren kopen, gewassen planten en beheren, huizen bouwen, windmolens plaatsen en nog veel meer. Goodgame Big Farm is een sociaal spel waarbij je ook met andere spelers kunt samenwerken om elkaar een handje te helpen op de boerderij.

4.    World of Tanks

Je kunt de browsergame World of Tanks gratis spelen. Bij dit realistisch spel is het doel om tegen andere spelers te vechten met grote tankers. World of Tanks is een uitdagend spel met eindeloze mogelijkheden waardoor je jezelf urenlang kunt vermaken zonder een moment van verveling.

5.    Forge of Empires

Eén van de modernere browser spelletjes is Forge of Empires. Het gaat om een spel waarbij het doel is om een volledige samenleving op te bouwen. Deze browsergame is vooral geschikt als je heel de dag bezig wilt zijn; je begint namelijk vanaf de oudheid en moet je stad beetje bij beetje blijven ontwikkelen tot in de toekomst.

About Author

Onlino