Bij providers wordt er vaak geadverteerd met alles-in-1 pakketten. Internet, tv en bellen wordt vaak gebundeld, waarbij de nieuwe klanten ook nog een mooie korting krijgen. Je gaat je daarom soms afvragen of er eigenlijk nog wel losse abonnementen verkrijgbaar zijn voor internet. Je moet er immers veel moeite voor doen om deze losse abonnementen terug te vinden op de website. Het antwoord is echter duidelijk: het is wel degelijk mogelijk om bij een provider alleen internet aan te schaffen en ook hier kun je vaak kiezen voor verschillende pakketten.

De snelheid van het internet bepalen bij de provider

Internet abonnementen komen namelijk in verschillende vormen. Het is afhankelijk van de provider wat je allemaal kunt kiezen. In de meeste gevallen heb je in ieder geval te maken met de verschillende snelheden. Het basispakket bestaat vaak uit de laagste snelheid. Deze is bedoeld voor mensen die soms iets opzoeken op het internet en hun mail bekijken. Mocht je gebruik maken van streamingdiensten, dan moet je naar een uitgebreider pakket gaan kijken. Bij sommige providers is ook glasvezel een optie, wat nog sneller is en waarop iedereen in het huishouden tegelijkertijd kan gaan streamen.

Verschillende prijzen bij de verschillende providers

Daarbij zijn er veel providers die jou een internet abonnement aanbieden. De providers hebben hiervoor allemaal hun eigen mogelijkheden en prijzen. Ondanks dat het dus lijkt alsof je geen opties hebt voor alleen internet, hoef je alleen maar verder te klikken naar de diensten. Je kunt de andere diensten namelijk gewoon wegklikken, waardoor het bedrag ook verandert. Wel is het soms goedkoper om een alles-in-1 pakket aan te schaffen, omdat de kortingen vaak alleen op deze diensten gelden. Het is daarom aan te raden om te bekijken waar je beter mee uit bent.

About Author

Onlino