Netflix, Videoland en Amazon. Allemaal abonnementen om tv te kunnen kijken zonder dat je naar de gewone zenders hoeft te gaan. Toch zijn er nog veel providers die de abonnementen aanbieden bij hun diensten. Je hebt hierbij een groot aantal zenders tot jouw beschikking en kunt deze zelfs uitbreiden met extra zenders. Doordat jongeren vrijwel niet meer naar de gewone zenders kijken, kun je jezelf afvragen of een tv abonnement nog wel noodzakelijk is. Veel programma’s zijn immers ook gewoon online terug te vinden of via de app van een van de zenders.

Populaire programma’s bij de streamingdiensten

Via streamingdiensten kun je verschillende tv-programma’s bekijken. Dit zijn programma’s van over heel de wereld, waaronder ook programma’s die op dit moment op tv te zien zijn. Voornamelijk bij Videoland kun je naar de meest populaire programma’s kijken. Het lijkt daarom onwaarschijnlijk dat je een abonnement voor jouw tv nodig gaat hebben. Uiteindelijk betaal je hier vaak immers meer voor dan wanneer je met de streamingdienst aan de slag gaat. Daarnaast betaal je ook voor zenders die je helemaal niet kijkt of slechts een enkele keer een paar minuten aan hebt staan gedurende de dag.

Zelf bepalen

Tevens heb je lang niet altijd tijd om naar de tv te kijken en zijn er op de zenders veel programma’s te zien waar je geen interesse in hebt. Het zou daarom zomaar kunnen zijn dat er enkele dagen per week niets te zien is en je jouw tv dus ook niet meer aanzet. Bij de streamingdiensten is er zoveel te vinden, dat je eigenlijk altijd wel iets kunt kijken. Je hebt immers zelf de keuze wanneer je iets aanzet. Uiteindelijk kan het er dus toe leiden dat een tv abonnement niet meer nodig is voor de huishoudens.    

About Author

Onlino